H ΟΜΑΔΑ

H ImmediaTeam International Association (ITIA) παρέχει κορυφαία, πολυεπίπεδη εκπαίδευση στην Οδοντική Εμφυτευματολογία και αναβαθμισμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες σχετικές με την Κατευθυνόμενη Εμφυτευματική Χειρουργική σε οδοντιάτρους διεθνώς.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης υποστήριξης του οδοντιάτρου, η εξειδικευμένη ομάδα των Εμφυτευματολόγων της ImmediaTeam αναλαμβάνει τον Ψηφιακό Εμφυτευματολογικό Σχεδιασμό και τη συνακόλουθη δημιουργία Χειρουργικών Ναρθήκων κορυφαίας ποιότητας, σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία εμφυτευμάτων BEGO Implant Systems.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ImmediaTeam είναι δημιουργημένα έτσι ώστε να ‘’αγκαλιάζουν’’ τις ανάγκες του σύγχρονου οδοντιάτρου, με έμφαση στην ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση αλλά και σε πρωτοποριακές, στοχευμένες hands-on ασκήσεις, που προετοιμάζουν τον κλινικό για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της Σύγχρονης Εμφυτευματολογίας.

Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Εμφυτευματολόγος

Ο Ανδρέας Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία στο τμήμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Δημήτριος Καρασούλος

Εμφυτευματολόγος

Ο Δημήτριος Καρασούλος σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και έλαβε το πτυχίο του το 2005. Το 2010 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Οδοντική Εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο του Manchester της Βρετανίας.

Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Αισθητική Οδοντιατρική

Ο Ίκαρος Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010. Αποτελεί επίσημο μέλος της ομάδας Ψηφιακού Σχεδιασμού της ImmediaTeam International Association από το 2017.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ένα πρωτοποριακό μονοήμερο πρόγραμμα, εστιασμένο στην εντατική εκπαίδευση του κλινικού στην άρτια χρήση των πρακτικών της Άμεσης Εμφυτευματολογίας στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η δυνατότητα της άρτιας διαχείρισης των περιοδοντικών και περιεμφυτευματικών μαλακών ιστών παρέχει στον κλινικό τον ‘’έλεγχο’’ ακόμα και των πιο απαιτητικών περιστατικών.

Γνωρίστε το πλέον προχωρημένο, ‘’οπισθοδρομικό’’ εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην Ψηφιακά Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία!

TOP