ΑΜΕΣΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

The Free-handed Approach

Ένα πρωτοποριακό μονοήμερο πρόγραμμα, εστιασμένο στην εντατική εκπαίδευση του κλινικού στην άρτια χρήση των πρακτικών της Άμεσης Εμφυτευματολογίας στην καθημερινή κλινική πράξη.

Τα πρωτόκολλα της άμεσης τοποθέτησης και φόρτισης εμφυτευμάτων αποτελούν τον ‘’πυρήνα’’ ενός επιτυχημένου εμφυτευματολογικού ιατρείου, καθώς παρέχουν στον ιατρό τη δυνατότητα να δίνει απλές και αποτελεσματικές θεραπευτικές λύσεις στην πλειονότητα των κλινικών περιστατικών.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν εντατική θεωρητική και πρακτική hands-on εκπαίδευση στην άμεση τοποθέτηση εμφυτευμάτων, στη γνώση των αρχών της διαχείρισης του μετεξακτικού φατνίου, στην άρτια χρήση της τεχνικής Socket Shield, και θα εκτεθούν στις αρχές και στη φιλοσοφία της άμεσης φόρτισης εμφυτευμάτων.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Εκπαίδευσης στην Άμεση Εμφυτευματολογία από την ImmediaTeam International Association.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας σχετικά με το πρόγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@immediateam.org και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις διαθέσιμες θέσεις στα προσεχή μας προγράμματα.

TOP