ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

The ImmediaTeam Approach

Γνωρίστε το πλέον προχωρημένο, ‘’οπισθοδρομικό’’ εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην Ψηφιακά Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία!

Με έμφαση στην ανάπτυξη όλων των απαραίτητων θεωρητικών και κλινικών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση των απαιτήσεων ενός εμφυτευματολογικού περιστατικού ολικού τόξου, το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα τοποθετεί τον κλινικό στη ‘’θέση του οδηγού’’ της όλης διαδικασίας από την αρχή! Αναγνωρίζοντας το ότι η ψηφιακή εξέλιξη δύναται να μετατρέψει τους οδοντιάτρους σε παθητικούς δέκτες - και τελικά χρήστες - ψηφιακών εφαρμογών, η ImmediaTeam δημιούργησε ένα course πού οδηγεί τον εκπαιδευόμενο στο να μπορεί να ‘’οδηγήσει’’ – κατευθύνει την Ψηφιακά Καθοδηγούμενη διαδικασία, ξεκινώντας από ... το Σχέδιο Θεραπείας.

Ο συμμετέχοντας θα εκπαιδευτεί εντατικά στην άρτια χρήση όλων των σταδίων του Ψηφιακού Workflow της ImmediaTeam στη διαχείριση εκτεταμένων περιστατικών, με πλήρως κατευθυνόμενες τοποθετήσεις εμφυτευμάτων μετά από ενδελεχή αισθητικό – προσθετικό σχεδιασμό και τελικά την άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων με άμεση, προ-κατασκευασμένη μεταβατική αποκατάσταση υψηλών προδιαγραφών. Μέσα από αναλυτικές παρουσιάσεις και τελικά ενός ιδιαίτερα στοχευμένου hands-on πρακτικού σεμιναρίου, δίνονται όλες οι βασικές αναλογικές και ψηφιακές κατευθύνσεις για την ομαλή εκτέλεση τέτοιων απαιτητικών περιστατικών, αλλά και τη διαχείρηση πιθανών ψηφιακών ή αναλογικών επιπλοκών.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Εκπαίδευσης στην Ψηφιακά Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία από την ImmediaTeam International Association.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας σχετικά με το πρόγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@immediateam.org και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις διαθέσιμες θέσεις στα προσεχή μας προγράμματα.

TOP