Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Εμφυτευματολόγος

Ο Ανδρέας Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία στο τμήμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University) – Καθηγητής: Dr. Dennis Tarnow (2008-2010).

Το 2010 βραβεύθηκε από το NYU για την μεταπτυχιακή του έρευνα με αντικείμενο τη διαχείριση των περιεμφυτευματικών μαλακών ιστών. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του, εκπαιδεύτηκε εντατικά στο πλήρες φάσμα των μικροχειρουργικών τεχνικών διαχείρισης των μαλακών ιστών, η εφαρμογή των οποίων αποτελεί ένα από τα κύρια πεδία κλινικού ενδιαφέροντός του.

Ο Δρ. Μπαρμπετσέας είναι ο Ιδρυτής και Διευθυντής Εκπαίδευσης της ImmediaTeam International Association, ενός οργανισμού του οποίου η αποστολή συνίσταται στην παροχή πρωτοποριακών ψηφιακών υπηρεσιών Υπολογιστικά Καθοδηγούμενης Εμφυτευματολογίας, καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων πάνω στην Προχωρημένη Εμφυτευματολογία, σε οδοντιάτρους διεθνώς.

Τα τελευταία χρόνια, ο κλινικός προσανατολισμός του ιατρού κατευθύνεται προς την χρήση των ψηφιακών μέσων για την βέλτιστη εφαρμογή της Υπολογιστικά Καθοδηγούμενης Εμφυτευματολογίας και στην ανάπτυξη νέων ψηφιακών πρωτοκόλλων για την πλέον ταχεία και ατραυματική θεραπεία των ασθενών του. Από το 2020 ο ιατρός είναι ο Διευθυντής του Ψηφιακού Κέντρου της ImmediaTeam στην Ελλάδα, ενός πρότυπου κέντρου το οποίο εξυπηρετεί οδοντιάτρους που αναζητούν αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες σε διεθνές επίπεδο.

Ο ιατρός είναι κάτοχος κλινικών βραβείων στην Εμφυτευματολογία, συμπεριλαμβανομένου του 1st BEGO Clinical Case Award (2013), καθώς και του τίτλου Diplomate of International Congress of Oral Implantologists (ICOI) από το 2010.

Από το 2010 μέχρι σήμερα δίνει διαλέξεις και οργανώνει κλινικά σεμινάρια σε διεθνές επίπεδο πάνω στην Προχωρημένη Εμφυτευματολογία και Μικροχειρουργική, έχοντας εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό οδοντιάτρων στα παραπάνω αντικείμενα.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ελλάδα με αποκλειστική ενασχόληση την Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Περιοδοντολογία.

Η ομάδα μας

H ImmediaTeam International Association (ITIA) παρέχει κορυφαία, πολυεπίπεδη εκπαίδευση στην Οδοντική Εμφυτευματολογία και αναβαθμισμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες σχετικές με την Κατευθυνόμενη Εμφυτευματική Χειρουργική σε οδοντιάτρους διεθνώς.

Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Εμφυτευματολόγος

Ο Ανδρέας Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία στο τμήμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης

Δημήτριος Καρασούλος

Εμφυτευματολόγος

Ο Δημήτριος Καρασούλος σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και έλαβε το πτυχίο του το 2005.Το 2010 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Οδοντική Εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο του Manchester της Βρετανίας.

Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Αισθητική Οδοντιατρική

Ο Ίκαρος Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010. Αποτελεί επίσημο μέλος της ομάδας Ψηφιακού Σχεδιασμού της ImmediaTeam International Association από το 2017.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ένα πρωτοποριακό μονοήμερο πρόγραμμα, εστιασμένο στην εντατική εκπαίδευση του κλινικού στην άρτια χρήση των πρακτικών της Άμεσης Εμφυτευματολογίας στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η δυνατότητα της άρτιας διαχείρισης των περιοδοντικών και περιεμφυτευματικών μαλακών ιστών παρέχει στον κλινικό τον ‘’έλεγχο’’ ακόμα και των πιο απαιτητικών περιστατικών.

Γνωρίστε το πλέον προχωρημένο, ‘’οπισθοδρομικό’’ εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην Ψηφιακά Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία!

TOP