Δημήτριος Καρασούλος

Εμφυτευματολόγος

Ο Δημήτριος Καρασούλος σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και έλαβε το πτυχίο του το 2005.

Το 2010 ολοκλήρωσε με αριστεία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (Master of Science) εξειδίκευσης στην Οδοντική Εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο του Manchester της Βρετανίας, με διευθυντή προγράμματος τον διεθνούς φήμης ερευνητή Marco Esposito.

Η διπλωματική του εργασία με τίτλο “ Επεμβάσεις για αποκατάσταση οδοντικών ελλείψεων: Ανύψωση της μεμβράνης του ιγμορείου άντρου για την αύξηση του όγκου του οστού στην άνω γνάθο“ δημοσιεύθηκε στο Cochrane Collaboration, έναν ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό στον οποίο δημοσιεύονται μελέτες της ανώτατης επιστημονικής αξίας-βαθμίδας στις ιατρικές επιστήμες, αλλά και στο διεθνώς καταξιωμένο επιστημονικό περιοδικό European Journal of Oral Implantology.

Ο ιατρός δίνει διαλέξεις πέρι της Οδοντικής Εμφυτευματολογίας και ιδιαίτερα όσον αφορά τη διαχείριση μαλακών και σκληρών ιστών, καθώς και την αλληλεπίδρασή τους με το γενικότερο σχεδιασμό των οδοντικών εμφυτευμάτων. Επιπροσθέτως, από την αρχή της πορείας του ως ειδικευμένος εμφυτευματολόγος, είχε εστιάσει στον τομέα της Ψηφιακά Καθοδηγούμενης Εμφυτευματολογίας, την οποία και αντιλαμβανόταν ως τον πιο εξελίξιμο κλάδο και τελικά τον κολοφώνα αυτής. Είχε έτσι την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με αρκετά τέτοια ψηφιακά συστήματα, έχοντας ως στόχο την εξέλιξη θεραπευτικών πρωτοκόλλων για να επιτευχθούν βέλτιστα κλινικά αποτελέσματα.

Αποτελεί επίσημο μέλος της ομάδας Ψηφιακού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης της ImmediaTeam International Association από το 2017.

Διατηρεί και διευθύνει την ιδιωτική του οδοντιατρική κλινική στην Αθήνα, όπου ασχολείται με τη χειρουργική των Οδοντικών Εμφυτευμάτων και την προσθετική τους αποκατάσταση.

Η ομάδα μας

H ImmediaTeam International Association (ITIA) παρέχει κορυφαία, πολυεπίπεδη εκπαίδευση στην Οδοντική Εμφυτευματολογία και αναβαθμισμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες σχετικές με την Κατευθυνόμενη Εμφυτευματική Χειρουργική σε οδοντιάτρους διεθνώς.

Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Εμφυτευματολόγος

Ο Ανδρέας Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία στο τμήμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης

Δημήτριος Καρασούλος

Εμφυτευματολόγος

Ο Δημήτριος Καρασούλος σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και έλαβε το πτυχίο του το 2005.Το 2010 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Οδοντική Εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο του Manchester της Βρετανίας.

Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Αισθητική Οδοντιατρική

Ο Ίκαρος Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010. Αποτελεί επίσημο μέλος της ομάδας Ψηφιακού Σχεδιασμού της ImmediaTeam International Association από το 2017.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ένα πρωτοποριακό μονοήμερο πρόγραμμα, εστιασμένο στην εντατική εκπαίδευση του κλινικού στην άρτια χρήση των πρακτικών της Άμεσης Εμφυτευματολογίας στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η δυνατότητα της άρτιας διαχείρισης των περιοδοντικών και περιεμφυτευματικών μαλακών ιστών παρέχει στον κλινικό τον ‘’έλεγχο’’ ακόμα και των πιο απαιτητικών περιστατικών.

Γνωρίστε το πλέον προχωρημένο, ‘’οπισθοδρομικό’’ εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην Ψηφιακά Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία!

TOP